Ajándékutalványok

Ajándékozzon élményt, pihenést, wellness-t, emléket!

Irodánk kínálatában megtalálja a tökéletes ajándékot.Az utazás, kikapcsolódás, pihenés egy olyan sajnos nem mindennapi dolog, amit bármikor, bárkinek is ajándékoz, nem fogja csalódás érni sem a megajándékozottat sem Önt. Kéz a kézben séta a tengerparton, romantikus wellnessnapok, kalandos városnézések, családi nyaralások: mind olyan élmények, melyek garantáltan örökké megmaradnak. Tud ennél szebb és jobb ajándékot? Vásároljon bármilyen alkalomra, bármilyen értékben utazást, felejthetetlen emléket!

Válasszon több lehetőség közül:


ÉLMÉNYUTALVÁNY

értékre szóló utalvány: bármilyen értékben megvásárolható, 1 évig felhasználható, irodánk teljes kínálatából választhat a megajándékozott.

EMLÉKUTALVÁNY

a megajándékozott az utalványon szereplő 5 utazás közül választhat, amit a vásárlóval közösen állítunk össze belföldi és/vagy külföldi ajánlatokból. Az ár nincs rajta feltüntetve, az értéket a vásárló szabja meg, és ebben a keretben válogatunk össze 5 ajánlatot. Érvényessége kb. fél év.

WELLNESSUTALVÁNY

a megajándékozott az utalványon szereplő 6 wellness szálloda közül választhat, amit a vásárlóval közösen állítunk össze belföldi és/vagy külföldi wellness ajánlatokból. Az ár nincs rajta feltüntetve, az értéket a vásárló szabja meg, és ebben a keretben válogatunk össze 6 szállodát. Érvényessége minimum fél év.

ELŐNYÖK


- Mindhárom kategóriában Ön szabja meg az árkeretet.
- A megajándékozott választhat az ajánlatok közül.
- Az utalványok érvényessége meghosszabbítható.
- Az utalványok átruházhatók, de nem visszaválthatók.

 

 

 

 ……AMIT ADNI ÉS KAPNI IS ÉLMÉNY!