Biztosítás

Betegség- Baleset- és Poggyászbiztosítás

Egy jó biztosítás személyes biztonságának és értékei védelmének alapja. De néha egy kicsivel többre van szükség, hiszen a vészhelyzetek mindig váratlanul törnek ránk, időpontjuk és helyük előre nem látható.

Az UNIQA Biztosító utazási biztosításával a háta mögött a világ bármely pontján biztonságban érezheti magát és családját. Szükség esetén az UNIQA Assistance szolgálatának munkatársai segítséget nyújtanak a bajban, az év minden napján, 24 órában. Ezt az UNIQA Csoport szerteágazó nemzetközi kapcsolatai garantálják. Ránk biztosan számíthat. Többféle utasbiztosítási konstrukciót kínálunk, melyet ügyfeleink utazási szokásainak figyelembevételével dolgoztunk ki:


Travelhelp
A nagy klasszikus - hagyományos napidíjas utasbiztosítás online kötési lehetőséggel.
VeloHelp Vital - Váltson biztonságos fokozatra!
Biztosítás kerékpárosoknak.

Gyöngyhalász
A víz alatti útitárs - Magyarországon egyedülálló utasbiztosítás búvároknak, a Magyar Búvár Szakszövetség szakmai iránymutatásával

MultiHelp
A diákok és sokat utazók kedvence - éves bérlet, mely egy utazás alkalmával 90 napos tartózkodásra nyújt védelmet

Szuper-G+
A fagyos kedvenc  - utasbiztosítás sízőknek, hódeszkásoknak és a téli sportok kedvelőinek. Online kötési lehetőség!

Jeti- favorit pályán kívül is!
Most azokra is gondoltunk, akik a pályasíelés élményén kívül egy kicsit többre vágynak!

Poggyászhelp
Biztosan Önnel is előfordult már, hogy repülővel történő utazását követően bőröndjeit sérült állapotban vagy holmijait hiányosan kapta kézhez. Ebben a helyzetben segít Önnek a PoggyászHelp. Ha repülőútját megelőzően a Ferihegyi repülőtéren poggyászát fóliás védelemmel ellátja, akkor e védelem mellé az UNIQA által nyújtott, az egész világra kiterjedő biztonságot a választott értékhatár erejéig megkapja.


VISSZA

Lépjen velünk kapcsolatba