Velencei Redentore Jesoloi fürdőzéssel - non stop

Olaszország, Észak-Adria, Velence
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busz
  • Típus: Városlátogatás, Üdülés
Szűrés
Indulás: 2021-07-16-tól
2021-07-18-ig
Szobatípus: program
Időtartam: 1 nap
Ár:
14900.00 Ft/fő, program
Ajánlatkérés
Indulás: 2021-07-16-tól
2021-07-18-ig
Szobatípus: program
Időtartam: 1 nap
Ár:
14900.00 Ft/fő, program
Ajánlatkérés
Indulás: 2021-07-16-tól
2021-07-18-ig
Szobatípus: program
Időtartam: 1 nap
Ár:
14900.00 Ft/fő, program
Ajánlatkérés
Indulás: 2021-07-16-tól
2021-07-18-ig
Szobatípus: program
Időtartam: 1 nap
Ár:
14900.00 Ft/fő, program
Ajánlatkérés
Indulás: 2021-07-17-tól
2021-07-19-ig
Szobatípus: program
Időtartam: 1 nap
Ár:
14900.00 Ft/fő, program
Ajánlatkérés

Leírás

Leírás:

A Redentore Velence egyik legfontosabb fesztiválja, kegyeletes és örömteli emlékezés minden év július harmadik szombatján az 1575-ös pestisjávány - Velence történelmének egyik legpusztítóbb járványa - elmúlásának évfordulójára. A velencei ünnepi hagyományokhoz híven a szent és a profán különleges elegye - vallási körmenet, gigantikus tűzijáték és elbűvölő gondola futam teszi igazán felejthetetlenné. 

Tartson velünk júliusban is Velencébe, hiszen a Redentore fesztivál alatt számos program közül válogathat a város szépségének élvezete mellett, ráadásul a fesztivál fénypontjának számító éjfeles tűzijátékot hajóról, vacsora kíséretében nézzük majd meg!

Program:

1. nap: Indulás a késő esti/éjszakai órákban, utazás pihenőkkel, egy éjszaka az autóbuszon.2.nap: Érkezés a vasárnap reggeli órákban Jesoloba, ahol egész napos szabadidő, fürdőzési lehetőség a a parton. Érdemes bevetni magunkat Jesolo forgatagába: elkölteni egy finom reggelit valamelyik kávézóban, sétálgatni a üzletek között vagy éppen enni egy pizzát ebédre. A kalandot keresőknek ajánljuk a jesolói Aquaparkot vagy a Sea Life Akváriumot. 

Késő délután érünk Punta Sabbioniba, majd áthajózunk Velencébe ahol mindenki szabadon eltöltheti az idejét, illetve részt vehet az ingyenes városnézésen. A városnézés alkalmával megnézzük a Ponte dei Sospiri-t (Sóhajok hídja), a Dózse Palotát, a Szent Márk teret, a Ponte di Rialto-t.

 Fakultatív programok:- Párját ritkító élmény Velence szűk csatornáin gondolázni, melyet a felfedező kedvűeknek és a romantikus alkatoknak egyaránt ajánlunk.- Hangulatos olasz vacsora egy helyi étteremben

Este fél tizenkettő körül, a San Giorgio sziget melletti pontonról megkezdődik a tűzijáték, melynek lélegzetelállító hátteret adnak a város templomai, tornyai. 

A tűzijáték után kihajózunk Velencéből, majd technikai jellegű pihenőket beiktatva folyamatos utazással a délelőtti órákban érünk vissza Budapestre.

3. nap: Visszaérkezés a kiindulási helyre a másnap reggeli/délelőtti órákban.

Elhelyezés:

Fakultatív programok:

Gondolázás Velencében (25.00 EUR)

Mielőtt a hidakat megépítették, a gondola nélkülözhetetlen közlekedési és szállítási eszköz volt Velencében. Velence legjellegzetesebb legegyedibb közlekedési eszközét ma már csak kizárólag a turisták használják.Semmilyen más módon nem lehet ennyire ráérezni Velence lényegére, hangulatára. Velencében 12 gondolaállomás (imbarcadero) található. A legnagyobb a Szent Márk téren, de Akadémia híd lábánál, Rialtó hídnál, az vasútállomásnál, és a Piazzale Románál is beülhetünk egy gondolába. A gondolások általában ugyan azon a helyen állomásoznak egész életükben.Minimális létszám 6 fő!  Időtartam: kb 30-35 percNem privát túra. A hajóban 6 utas ül egy időben, és a gondolákat 6 főnként tudjuk indítani.

Privát túra igényelhető (1-6 fő részére): 125 EUR / gondola. Ár: EUR 25 /főGyermekeknek nincs külön tarifa, felnőtt áron utazhatnak .6 éves kor alatt is minden gyermeknek ülnie kell a hajóban külön ülésen.Privát gondolázásra is van lehetőség, kérem érdeklődjön irodánkban!

Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben (20.00 EUR)

Velence nem más, mint a vékony, ropogós pizzákba, olasz tésztákba, kis szendvicskékbe és narancsszínű Aperol spritzekbe burkolt tökéletes csábítás.

Velence gasztronómiája hűen tükrözi népe múltját és jellemét. Az eredeti és ízletes helyi gasztronómia egy nagy nemzetéről mesél, a változatos fogások pedig, amelyekben az ellentétes ízek, az édes és a sós harmonikusan kiegészítik egymást, a tengeri kereskedelem folytán Velencében találkozó különböző kultúrák, a Kelet és a Nyugat, Észak és Dél keveredését juttatják eszünkbe.

3 fogásos tradícionális menü vacsoránkat Velencében, a Dózse Palota környékén fogyasztjuk el. A menüben lehet választani halas, illetve húsos ételt is. 

A létszám pontos előrejelzése miatt kérjük, jelezzék előre részvételi szándékukat a vacsorán. Megrendelés után a vacsorát a helyszínen visszamondani már nem tudjuk, így a program árát az idegenvezető be fogja szedni a buszon. Esetleges lemondási szándékukat az indulást megelőző 3 napig tudjuk elfogadni. 

Indulási időpontok

2021-07-16

  • Budapest, Budapest, Olof Palme sétány, Műjégpálya elől. Találkozó: 21.40
  • Buda - Budaörsi út, Budaörsi út 112., OMV Benzinkút, MC Donalds Találkozási idő: 22:20
  • Székesfehérvár, Székesfehérvár M7 Shell benzinkút Találkozó: 22:50
  • Siófok, TESCO Hipermarket parkoló (Vak Bottyán u. 27)

2021-07-17

  • Nagykanizsa, Régi 7-es főút (MOL-kút Garay u. 15.)

Ár tartalmazza:

- Utazást felsőkategóriás autóbusszal- Csoportkísérő idegenvezető

Ár nem tartalmazza:

- Adminisztrációs díj: 1.000 Ft/fő- Retúr hajójegy Velencébe: 35 EUR/fő*- Velencei városi illeték: 10 EUR/fő*- Gondolázás: 25 EUR/fő- Hangulatos olasz vacsora: 20 EUR/fő- Utasbiztosítás

A belépők és fakultatív programok a buszon fizetendők. 

* kötelezően fizetendő

FONTOS:Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák, például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb. 

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Irodánk átmenetileg zárva tart / Our office is temporarily closed