Dubai városlátogatás - 7 nap 6 éjszaka

Egyesült Arab Emirátusok, Dubai, Dubai
  • Szálláskategória: Hotel ***+
  • Utazás módja: Repülő
  • Típus: Körutazás, Körutazás+Üdülés, Városlátogatás, Üdülés
Szűrés
Indulás: 2022-02-28-tól
2022-03-06-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 6 éj
Ár:
299990.00 Ft/fő, 2 fő részére, Budapesti indulás, Reggeli
Ajánlatkérés
Indulás: 2022-04-11-tól
2022-04-17-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 6 éj
Ár:
299990.00 Ft/fő, 2 fő részére, Budapesti indulás, Reggeli
Ajánlatkérés
Indulás: 2022-05-02-tól
2022-05-08-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 6 éj
Ár:
259990.00 Ft/fő, 2 fő részére, Budapesti indulás, Reggeli
Ajánlatkérés
Indulás: 2022-05-23-tól
2022-05-29-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 6 éj
Ár:
249990.00 Ft/fő, 2 fő részére, Budapesti indulás, Reggeli
Ajánlatkérés
Indulás: 2022-06-13-tól
2022-06-19-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 6 éj
Ár:
229990.00 Ft/fő, 2 fő részére, Budapesti indulás, Reggeli
Ajánlatkérés
Leírás

Leírás

1. NAP Repülés Dubaiba
Utazás budapesti Liszt Ferenc reptérről Dubaiba, az Egyesült Arab Emírségekbe. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Szállás 6 éjszakára: Hampton by Hilton 3*.

2. NAP RÉGI DUBAI, MAJD SZABADIDŐ VAGY FAKULTATÍV SIVATAGI SZAFARI
A város elképesztő keveréke a réginek és az újnak: sivatag és felhőkarcolók, beduin hagyományok és modern bevásárlóközpontok, mecsetek és innovatív megoldások jellemzik. A mai napon időutazást teszünk Dubai múltjába. A Bastakia történelmi negyedben megpillanthatjuk a régi, jellegzetes széltornyos házakat, melyeket a kereskedők építettek. Az Al Fahidi erőd ad otthont a Dubai Múzeumnak, ahol képet kaphatunk a letűnt időkről. Benyomásainkat tovább színesíti a fából készült, tradicionális hajóval, az abrával tett utazás. Vegyen részt délutántól FAKULTATÍV programunkon mely igazi kalandra csábít. A titokzatos sivatag napfényben szikrázó arany homokdűnéi, finom rózsaszínben játszó naplementéje, majd a csillagokkal ékesített égbolt megigéz mindenkit, akik bebocsájtást kérnek erre a vidékre. Terepjáró autóval hódítjuk meg Arábia sivatagát. A beduin táborban a törzsi hagyományok várnak minket. Az estét büfévacsora koronázza meg. A fülbemászó dallamok, a hastáncbemutató segítségével igazi, varázslatos-mesés arab estében lesz részünk.

3. NAP SZABADIDŐ VAGY FAKULTATÍV PROGRAM
Modern Dubai, Burj Khalifa belépővel
Töltse kedvére az időt, pihenjen, töltődjön fel, vagy válassza fakultatív programunkat, ismerje meg Dubai arcának modern vonásait! A Dubai Marina városrész tárul elénk, mely három kilométer hosszan simul bele a Perzsa-öböl partvonalába. Megörökíthetjük Dubai egyik jelképét, a tenger öleléséből kiemelkedő Burj Al Arab hotelt, melynek jellegzetes, vitorlást formázó sziluettje jól ismert az egész világon. A fatörzset és pálmaleveleket formáló szigeten, a Jumeirah Pálmán elegáns hotelek sorakoznak, és az itt megbújó luxusvillák nem egy esetben hírességek otthonai. Itt található a legendás Atlantis, the Palm hotel. A 828 méter magasra törő Burj Khalifa felhőkarcoló Dubai egyik jelképe. Mellette található a Dubai Mall, a világ legnagyobb bevásárlóközpontja. Szabadidő, vásárlási lehetőség. A Burj Khalifa 124. emeleti kilátóközpontjából elénk táruló látvány örök emléket ígér.


4. NAP SZABADIDŐ VAGY HELYSZÍNEN FOGLALHATÓ
FAKULTATÍV: DUBAI EXPO
Szabadidő vagy helyszínen foglalható fakultatív (2022.márciusáig): A világon az egyik legizgalmasabb rendezvény jelenleg a Dubai EXPO 2020, az első világkiállítás, melyet arab országban rendeznek. Ez a globális, hatalmas léptékű, mega-esemény látogatók milliót vonzza, akiknek a kiemelkedően magas, és elképesztő technikai háttérrel büszkélkedő, 2021.októberétől 2022. márciusáig át futó esemény életre szóló élmény nyújt. A különféle pavilonok, interaktív kiállítások, kulturális események segítségével több, mint 190 nemzetet, szervezetet is megismerhetünk. Az EXPO fontos témai a mobilitás, fenntarthatóság, és lehetőségek. A gasztronómia szerelmesei is megtalálják itt számításukat: helyi kedvencek, elismert séfek, klasszikus konyha, street food, és minden, amit el sem bírunk képzelni.

5. NAP ABU DHABI
Utunk során megpillanthatjuk Jebel Alit, a világ legnagyobb kikötőjét, és a Dubai World Central-t, a giga repülőteret. Az Egyesült Arab Emírségek fővárosa, Abu Dhabi manapság a Közel-Kelet egyik legizgalmasabb városa. A grandiózus Nagymecset fenségességét látva elakad a látogató lélegzete. A kék felhők ölelésébe simuló hófehér építmény közel 40.000 látogató befogadására képes. Utunk a város szívébe vezet tovább. Tematikus alkotások segítségével az ország hagyományaiba nyújtanak betekintést a Canon Square-en. A Corniche sétányon át az Örökség faluhoz vezet utunk, melyet a néhai Zayed Ben Sultan al Nahyan sejk tervezett. Az ikonikus Emirates Palace hotelt is megpillanthatjuk.

6. NAP SZABADIDŐ VAGY FAKULTATÍV PROGRAM
Sharjah és Ajman
Szabadidő keretében pihenjen, élvezze az aranyló napsütést, a kellemes időjárást! Amennyiben szeretne megismerni még két másik emírséget, tartson velünk Sharjah és Ajman félnapos kirándulásunkra! A hagyományos építészet jegyében korallkőből épült házak, a a lebilincselő múzeumok különleges hangulatúvá teszik az Emírségek kulturális fővárosaként ismert Sharjah-t. Megállunk a Blue Souq-nál, a festői lagúna mellett. Az Iszlám Civilizáció Múzeuma bepillantást enged az iszlám kultúra világába. Útközben szőnyeg-és bőrtermékeket is vásárolhatunk. A hét emírség közül Ajman a legkisebb. Itt kis panorámabuszos-városnézés vár ránk. Este hajós vacsora (külön foglalható): :A kihagyhatatlan program az elegancia, a luxus jegyében telik: a hajózás alatt csodás falatokat élvezhetünk, miközben mesés látvány tárul elénk: Dubai minden csillogása, esti fényei, a futurisztikus épületek, a mellettünk elhaladó vízi járművek.

6. NAP HAZAUTAZÁS
Kipihenten, feltöltődve, életre szóló élményekkel gazdagodva érkezünk haza Budapestre.

FONTOS INFORMÁCIÓK
FONTOS INFORMÁCIÓK

Az utazáshoz érvényes útlevél szükséges, melynek a hazaérkezés dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie!

Fakultatív program vásárlása előzetesen, foglaláskor vagy a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk!

A felkínált programok változhatnak a helyi előírásoknak megfelelően. Az egyes időpontok indulásához min. csoportlétszám (20 fő) szükséges.

Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy 2022. április 2-május 1-ig az országban Ramadan ünnep van.

Beutazási feltételek: Az utazáshoz az utasoknak 72 óránál nem régebbi, negatív COVID-19 PCR tesztigazolással kell rendelkezniük. Az igazolásnak PCR tesztről kell szólnia. (12 éves kor felett kell teszt!) Az utasfelvételhez az utasoknak magukkal kell vinniük egy angol vagy arab nyelvű, hivatalos igazolást nyomtatott formában - az SMS t és a digitális formában elérhető igazolásokat nem fogadják el. Fontos! Kérjük utasainkat, hogy időben jelentkezzenek be a PCR tesztre! A belépés feltétele a COVID 19 DXB Smart applikáció letöltése telefonunkra (letölthető google play vagy apple store-ból). Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ae.gov.dha.covid19&hl=hu&gl=US Apple Store: https://apps.apple.com/ae/app/covid19-dxb-smart-app/id1504818399 A szálláshelyre vonatkozó, és egyéb információkat az úti okmányokkal együtt küldjük majd. Leszállás után Dubai-ban még egy tesztet végeznek, ennek költségét a Dubai állam állja. Az eredmény megérkezik másnap délig, ezalatt a szolgáltatásokat lehet használni a hotelben. A belépéshez szükséges teendők (PCR teszt meglévő, applikáció letöltése) mindenkinek egyéni felelőssége, ezek egyénileg intézendőek, ezért irodánk felelősséget nem vállal! Hazautazás: Védettségi igazolvánnyal szabad a beutazás! Ennek hiányában, 10 nap karantén, melyet 2 darab minimum 48 óra elteltével elvégzett negatív eredményű PCR teszttel lehet kiváltani.

Az ár tartalmazza

Repülőtéri illetéket
Foglalási díjat
Repülőjegyet oda-vissza
Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat:
Feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check-in.
Transzfereket:
Minőségi, 3+*-os szállodák
Reggelit
Magyar nyelvű idegenvezetést
Kiránulások: régi Dubai, Fujairah

Egyéb

Egyágyas szoba felár: 59.990 Ft/fő/hét
Idegenforgalmi adó (a helyszínen fizetendő): kb. 20 dirham/szoba/éj
Amiket ajánlunk Önnek:
Baleset- és poggyászbiztosítás: 3.990 Ft / fő
Vacsoracsomag (3 hotel- és 1 hajós vacsora): 44.990 Ft/fő
Hajós vacsora: 24.990 Ft / fő
Fakultatív programcsomag (Modern Dubai Burj Khalifa belépővel, sivatagi szafari vacsorával, Sharjah & Ajman): 59.990 Ft/fő
Útlemondási biztosítás: 7.200 Ft/fő

Fakultatív programok

Hotel

Járatok

Hasonló ajánlatok

Irodánk átmenetileg zárva tart / Our office is temporarily closed