Az élmények itt kezdődnek
Az élmények itt kezdődnek

Káprázatos helyek várnak felfedezésre, számos csábító kedvezménnyel.

Részletek

Mauritius - Friday Attitude Hotel ***+ - Trou dEau Douce (repülőjeggyel) (Repülő) ***+

Mauritius, Mauritius, Trou D`eau Douce
  • Szálláskategória: Hotel ***+
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás
Szűrés
Indulás: 2025-03-09-tól
2025-03-18-ig
Szobatípus: Standard kétágyas szoba, 2 felnőtt
Időtartam: 7 éj
Ár:
695000.00 Ft/fő, 2F, Félpanzió
Ajánlatkérés
Leírás

Leírás:

Időpont:     2025. március 09/10-17/18. (10 nap/7 éj)

Utazás:     Budapestről Mauritiusra a Lufthansa menetrend szerinti repülőjáratával, átszállással.  A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, melyre a légitársaság által kiadott feltételek és kondíciók vonatkoznak. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása a részvételi díjat befolyásolja. Helyek korlátozott számban foglalhatók.Időeltolódás: +2hrs 

Friday Attitude Hotel ***+ - Trou d'Eau Douce

Utazz el Mauritiusra, sétálj a strandon, olvasgass a szállodai medence partján vagy a bungaló teraszán. Az Indiai-óceán vize még a téli hónapokban is meleg, tiszta, csodás színű és algáktól mentes, így bármikor tökéletes célpont, ha egy kis kikapcsolódásra vágysz. A 2020-ban felújított szálloda finom, fehér homokos part mentén helyezkedik el. Ideális pároknak, családoknak és baráti társaságoknak is, akik szeretnének mezítláb lábat lógatni. Az Attitude hotelek különös hangsúlyt fektetnek a környezettudatosságra, alapanyagaik nagy részét helyi beszállítóktól szerzik be és nem használnak egyszer használatos műanyagokat, erre ösztönzik vendégeiket is. Mindezeken felül jó elhelyezkedésének köszönhetően rövid hajózással a sziget gyöngyszeme, a kihagyhatatlan Ile aux Cerfs is ingyenesen meglátogatható. Élvezze a hotel nyújtotta szolgáltatásokat a pálmafák árnyékában, vagy kiránduljon a szigeten, egy teli piknikkosár kíséretében!

Szolgáltatások: éttermek, bárok, sportolási lehetőségek; strandröplabda, asztalitenisz, helyi társasjátékok, térítés ellenében: tai chi, golf és lovaglás, vízi sportok, medence, ingyenes hajókirándulás Ile aux Cerfs szigetére napi kétszer, esti szórakoztató programok, gyermek klub, spa, valutaváltás. A szálloda szolgáltatásainak egy része felár ellenében vehető igénybe.

Elhelyezés:Standard kétágyas szoba: fürdőszoba, Wi-Fi (díjmentes), légkondicionálás, TV, minibár, tea/kávéfőző, hajszárító, bútorozott terasz . (Max. 2 felnőtt+ 1 gyerek 12 éves korig)Családi szoba (max. 2 felnőtt+2 gyerek/tinédzser)  és egyágyas szoba felár ellenében foglalható.

Ellátás: félpanzió. Felár ellenében all inclusive

Az árak az alkalmazható kedvezményektől és a szabad helyektől függően a megrendeléséig változhatnak.  

További információk:o Bejelentkezés/a szobák elfoglalása 15:00 órától, kijelentkezés 10:00 óráig. A korai bejelentkezés/késői kijelentkezés szabad szoba kapacitás esetén, helyszínen fizetendő felár ellenében lehetséges.o  Gyermekkedvezmény a szállodában 2 felnőttel egy szobában pótágyon 6 éves korig díjmentes azonos ellátással, mint a felnőttek, 7-17,99 év között  kedvezményes áron.o    Egyágyas és magasabb kategóriájú szoba felár ellenében foglalható.o    A szálloda szolgáltatásainak egy része térítés ellenében vehető igénybe.o    A repülőjegyre vonatkozóan:- A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, melyre a légitársaság által kiadott feltételek és kondíciók vonatkoznak a Vista ÁSZF-ben szereplő feltételektől eltérően. Helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása a részvételi díjat befolyásolja. Helyek korlátozott számban foglalhatók.- A repülőjegy ára tartalmaz személyenként 1db kisméretű kézipoggyászt, melynek el kell férnie a szemben lévő ülés alatt és 1 db max. 20kg-os feladható poggyászt.- A repülőtéri illetékek díja az árfolyamtól függően a jegykiállításig változhat.- Az indulási és érkezési időpontok mindig a helyi idők szerint értendők.- A légitársaság fenntartja a menetrend és az útvonal megváltoztatásának a jogát.- A jegykiállítási határidőre, a módosítására, lemondására, a poggyászszállításra és a légitársaságok által kínált egyéb felár ellenében igénybe vehető szolgáltatásokra minden esetben a légitársaságok feltételei és kondíciói érvényesek.- Tervezett menetrend:                              ind.      érk.             ind.        érk.2025. március 09.  Budapest-Frankfurt     12.35 - 14.25 vagy  14.40  - 16.302025. március 10.  Frankfurt-Mauritius     21.00 - 11.152025. március 17.  Mauritius-Frankfurt     20.10 - 08.10 2025. március 18.  Frankfurt-Budapest     08.10 - 09.45

Az árak az alkalmazható kedvezményektől és a szabad helyektől függően a megrendeléséig változhatnak.  Az ajánlatban szereplő időpontoktól és időtartamtól eltérő utazások esetén egyéni igények alapján személyre szabott árajánlatot készítünk.

Az ár tartalmazza:

  • a repülőjegyet meghatározott speciális díjtételű turista osztályra a repülőtéri illetékkel együtt (az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása a részvételi díjat befolyásolja).,
  • a személyenként 1 db max. 20 kg-os feladható poggyászt,
  • a szállást 7 éjszakára kétágyas szobában,
  • a félpanziós ellátást,
  • a privát retúr transzfer díját Mauritius/repülőtér-szálloda-Mauritius/repülőtér között angolul beszélő sofőrrel (standard autó max. 3 fő).

Az ár nem tartalmazza:

  • a légitársaság által kínált, felár ellenében igénybe vehető szolgáltatások díját (pl. túlsúly, ülés előre foglalása stb.)
  • a korai bejelentkezés / késői kijelentkezés díját,
  • a szálláshelyek fizetős szolgáltatásainak a díját,
  • a további étkezések és italok díját,
  • a privát transzfer felárát helyi, magyarul beszélő sofőrrel,
  • az utas biztosítást (BBP),
  • a sztornó (útlemondási) biztosítást.

Hasonló ajánlatok