Ciprusi nyaralás repülővel
Ciprusi nyaralás repülővel
Részletek
Montenegró, a mediterrán csoda
Montenegró, a mediterrán csoda 6 nap/5 éj körutazás autóbusszal
Részletek
DUBAI - ABU DHABI
DUBAI - ABU DHABICSOPORTOS UTAZÁS MAGYAR IDEGENVEZETÉSSEL!
Részletek
Zakynthos
ZakynthosNyaralás repülővel
Részletek
Autóbuszos utazások
Autóbuszos utazásokHúsvétkor
Részletek
Törökország
TörökországElőfoglalási akció!
Részletek
Legoland
Legolandavagy Dánia gyerekszemmel
Részletek
Görögországi nyaralás
Görögországi nyaralásUtazás repülővel, busszal, egyénileg.
Részletek
Horvátország szállásajánlatok
Horvátország szállásajánlatokEgyéni és autóbuszos nyaralás Horvátországban
Részletek
Húsvét 2020
Húsvét 2020Utazások repülővel, autóbusszal, egyénileg
Részletek

Foglalási és Fizetési útmutató

Az alábbiakban részletes útmutatást talál a foglalás menetéről, a foglalási adatlap kitöltéséről, az utazási szerződés továbbításáról, az utazás részvételi díjának fizetési módjáról és az utazási dokumentumok átvételéről. Kérjük, olvassa el az információkat!

Foglalás folyamata és a foglalási adatlap kitöltése:

A foglalás folyamatának elindításához kérjük, válasszon ajánlataink közül helyszínt és indulási időpontot, vagy kérjük, írjon nekünk, adja meg részletes utazási tervét.

A rendszerben kétféleképpen tud foglalni.

A kiválasztott út mellett talál egy „Ajánlatkérés” gombot, amire kattintva az egyik lehetőség szerint feljön egy új ablak. Itt a létszám megadásával a rendszer kiszámolja a részvételi díjat, majd meg kell adni a személyes adatokat (utasok nevei gyermekek kora, számlázási név, cím, telefon, e-mail, egyéb információk).

Amikor elkészült a foglalási adatlap kitöltésével kattintson ismét az „Ajánlatkérés” gombra.

A másik lehetőség, egyes utazások esetében Ön kiválasztja az utazást és az „Ajánlatkérés” gomb megnyomása után e-mailben tudja jelezi számunkra foglalási szándékát.

A foglalási adatlap elküldése:

Az ajánlatkérő adatlap vagy e-mail beérkezése után, ellenőrizzük az adott útra vonatkozó szabad helyeket.
Ezt követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, e-mailben vagy telefonon jelzi, hogy a választott utazásra van-e lehetőség foglalni.

A foglalás visszaigazolása és a megrendelést véglegesítése

A visszajelzés az ajánlatkérés beérkezésétől számított egy-két munkanapon belül megtörténik. Amennyiben a kiválasztott útra van lehetőség foglalni, és ezt munkatársaink írásban visszaigazolják, úgy Önnek a rendelését írásban (e-mailen, posta) kell megerősítenie irodánk felé.

Az utazási szerződés kiküldése:

A rendelést követően munkatársaink elküldik Önnek az utazási szerződést, amely az utazók nevét, az indulási időpontot, a megrendelt szolgáltatásokat, valamint az utazás részvételi díját és a fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat is tartalmazza.

Az utazási szerződés megérkezése után Önnek a szerződést aláírva vissza kell juttatnia hozzánk (e-mailben vagy eredetiben) illetve meg kell fizetnie az utazás részvételi díj előlegét vagy a teljes részvételi díjat.

Az előleg az utazás teljes részvételi díjának 40 %-a, ha az indulási időpontig 35 vagy annál napnál kevesebb van hátra, akkor a teljes részvételi díj és a megrendelt kapcsolódó szolgáltatások (pl. repülőtéri illeték, vízum, utasbiztosítás ) teljes díja esedékes.

A részvételi díj fizetése, a visszaigazolt megrendelésben foglalt feltételek szerint, számla ellenében esedékes.
A szervező iroda köteles a hatályos jogszabályoknak megfelelő számla(ák) (előleg- és végszámla) kiállítására, valamint köteles azokat az utasnak átadni.


A részvételi díj fizetésének módjai:


- hitel vagy bankkártyával banki biztonságos web felületen (kiküldött link alapján),- számlánkra átutalással,

  Bankszámlaszám: 12100011-10087828

  Külföldről:

  IBAN: HU92 1210 0011 1008 7828 0000 0000
  SWIFT: GNBAHUHB

- közvetlen banki befizetés bármelyik Gránit Bank fiókban:

 

KÖZPONTI FIÓK

Cím: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8. Térkép

Nyitvatartási idő : Hétfő - Péntek: 8:30 - 16:00

 

WESTEND ÜGYFÉLKÖZPONT

Cím: WestEnd City Center 1062 Budapest, Váci út 1-3.
(1. emelet, Hild József sétány 24.) Térkép

Nyitvatartási idő :  Hétfő – Péntek: 10:00-18:00

A részvételi díj megérkezése után véglegesítjük a foglalást.

Szolgáltatás-és díjváltozások 

Az utazásszervezők fenntartják a díjváltoztatás jogát, azonban a díj emelésére kizárólag a közlekedési költségek nemzetközi egyezményen alapuló díjszabásait, vagy a hatósági árának változása miatt, továbbá az utazási szerződésben vállalt egyes részszolgáltatásokkal kapcsolatos adó-, illeték és egyéb kötelező terhek (üdülőhelyi díj, reptéri illeték stb.) valamint a szolgáltatóval kötött szerződésben szereplő deviza/forint időközi változása miatt kerülhet sor, (Ennek árfolyamát az adott utazásszervező iroda adja meg). Az utazásszervező köteles a díjemelés mértékét és indokát az utassal írásban közölni. A díjemelés indokát az utazásszervező az utassal legkésőbb az indulást megelőző 20 nappal közli és tájékoztatja az utast, hogy amennyiben a díjemelés a 8 százalékot meghaladja, a szerződéstől elállhat. Ha a díjemelés a 8 %-ot meghaladja, az utasnak öt munkanapon belül jeleznie kell, ha a szerződéstől el kíván állni. Az utazási iroda köteles a szolgáltatások és részvételi díj bármilyen megváltozásáról az utast haladéktalanul írásban, vagy a körülmények által lehetővé tett leggyorsabb módon értesíteni.


Hogyan jut hozzá az utazáshoz szükséges dokumentumokhoz:


A teljes utazási költség megfizetése után, valamint az indulás előtt egy héttel küldjük el Önnek az utazásához szükséges dokumentumokat.


Egyéni utak esetén: irodánktól kap egy vouchert (részvételi jegyet), melyen megtalálható a partner utazási iroda avagy a szálláshely pontos címe, ahol jelentkeznie kell. 

Buszos utak esetén: irodánktól kap egy vouchert (részvételi jegyet), melyen megtalálható az autóbusz pontos indulási helye, valamint a találkozás és az indulás időpontja.

Repülős utak esetén: irodánktól kap egy vouchert (részvételi jegyet) és a repülőtéren az utazásszervező képvislőjétől át tudja venni a repülőjegyét, illetve beszállókártyáját, egyes légitársaságok esetén a beszállókártyákat előre kiküldjük.

Az utazási dokumentum (maga a részvételi jegy) minden esetben, minden lényeges és fontos információt tartalmaz az Ön utazásával kapcsolatban.


Kiegészítés:

A Club Holiday Online Utazási Iroda oldalán megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. Az utazási szerződés nem jön létre a foglalási adatlap elküldésével. Az utazási szerződés csak az írásban rögzített feltételek szerint, a részvételi díj megfizetése után jön létre.


Fontos: csak abban az esetben tudjuk az Ön megrendelését véglegesnek tekinteni, ha a Club Holiday Online Utazási Irodához visszaérkezett az aláírt szerződés (e-mailben, vagy eredetiben), és megfizetésre került az utazási szerződésben feltüntetett részvételi díj.


A legnagyobb odafigyelés és körültekintés mellett is elképzelhető, hogy az utazási szerződés visszaküldése és a részvételi díj kiegyenlítése közötti időszak alatt a megrendelt szolgáltatásra betelnek a szabad férőhelyek, mivel azok foglalása és iktatása a beérkező megrendelések időrendi sorrendjében történik. Ha ez mégis bekövetkezik, akkor a Club Holiday Online Utazási Iroda azonnal értesíti az utast, hogy nincs már szabad hely a választott utazásra, és a fizetéssel létrejött szerződés is azonnali hatállyal megszűnik. Az utazási szerződés ilyen módon történő megszűnéséből keletkező kárigény esetén a Club Holiday Online Utazási Iroda kizárja a felelősségét és nem áll módjában azt elfogadni, azonban segít újabb utat találni, vagy visszatéríti a befizetett összeget.

A honlapunkon szereplő képek csak tájékoztató jellegűek, ezért előfordulhat, hogy az ábrázolt tájak, tárgyak, épületek, épületrészek, berendezési tárgyak, stb. a valóságban másként néznek ki, mint a fotókon.


A képek illusztrációk, és nem minősülnek ajánlattételnek.


A szobákra vonatkozó képek szintén tájékoztató jellegűek, a szobák alkalmazott színei, felépítése, kinézete, bútorozottsága, valamint egyéb felszereltsége a képektől eltérő lehet, és mindenképpen függ a szoba komfortfokozatától, illetve attól, hogy a szállodakomplexumon belül hol helyezkednek el.


A weboldalra feltöltött információk tartalmazhatnak hibás vagy hiányos adatokat, amelyekért a Club Holiday Online Utazási Iroda nem vállal felelősséget!


Irodánk átmenetileg zárva tart / Our office is temporarily closed